BUTIQ Partner

Bli en BUTIQ partner

Vil du selge dine produkter på Norges største kjøpesenter på nett? BUTIQ er ikke en kostnad, men en mulig. Selger ikke produktene dine noe så koster det heller ingenting å være butikk hos oss. Bli med på BUTIQ du også!

Tusenvis av nye potensielle kunder

Nå ut til nye og flere kunder

Som BUTIQ partner når dine produkter ut til flere tusenvis av potensielle kunder som du ikke hadde hatt uten. Har du for eksempel ikke nok tid til å ekspandere eller markedsføre produktene digitalt så er BUTIQ er veldig god løsning for din bedrift.
BUTIQ er ikke en kostnad, men en mulighet

Ingen salg, ingen kostnad

Om produktene dine ikke selger så betaler du heller ikke noe for å være partner eller ha produktene dine aktive på BUTIQ. Vi tar kun 7% kommisjon på salgene du får inn via vårt kjøpesenter på nett. Derfor er det ikke en kostnad å bli en partner, det er kun en mulighet og en gylden mulighet til å nå nye høyder.
Bruk BUTIQ til hva det er verdt

Gratis nettbutikk og markedsføring

Uansett om din bedrift har en nettbutikk fra før eller ikke så kan du selge dine produkter på BUTIQ. Hos oss får du din egen ``mini-butikk`` i kjøpesenteret med kun dine produkter og bedriftens informasjon. Vi står for all markedsføring til kjøpesenteret og vi garanterer en økning i salget etter kort tid.

``Norges svar på Amazon som er verdens største kjøpesenter på nett``